Marketing en corporate video en fotografie

Onze diensten:

Bedrijfsfilms, promovideo's en (corporate)fotografie

Vertelt verhalen over jouw stad, merk, onderneming, vereniging of club op een mooie en aansprekende manier. Relevante content die op vele manieren, ook offline, inzetbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsfilms, webfoto’s, campagnes & commercials, moodfilms en vele andere content.

Persoonlijk:

Video- & fotoportretten

Brengt mensen, hun verhaal, hun dagelijkse realiteit en persoonlijke betrokkenheid in beeld. Van de ondernemer die zich jarenlang inzet voor het succes van zijn bedrijf tot de wijkverpleegkundige die zich met hart en ziel inzet voor het welzijn van anderen.

De kracht van aanbeveling:

Testimonials & recruitment video's

Niets werkt zo goed als de kracht van aanbeveling. Mensen die oprecht vertellen over hoe goed ze jouw stad, merk of onderneming ervaren. Testimonials zijn zeer breed inzetbaar: van citymarketing tot recruitment. Diepzeekonijn brengt het in beeld!

Je krijgt er zin in:

Product- & foodvideo en fotografie

Brengt jouw product en food & drinks op een aantrekkelijke manier in beeld. Geloof ons: het is een vak apart waarbij alles heel precies komt qua objecten, positie en belichting. Wij helpen je aan de allermooiste product- en foodfoto’s die je perfect online kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je productcatalogus of de menukaart van je restaurant. Lees hier meer over onze productfotografie.

Diepzeekonijn - Productfotografie
Gerichte aandacht:

Congressen, beurzen & symposia

Of het nu gaat om een  sfeerbeeld, samenvatting of uitgebreid verslag: Diepzeekonijn brengt jouw congres, beurs of symposium op een aansprekende manier in beeld met livestreams (op Facebook bijvoorbeeld) of met een rake video- of fotoreportage. Bij livestreams zetten we meestal meerdere camera’s in zodat je het gevoel krijgt er echt bij te zijn. Met een video- of fotoreportage kunnen mensen terugkijken op een geslaagde meeting en alles nog een keer de revue laten passeren.

Partytime:

Events & festivals, aftermovies en fotografie

Nog even nagenieten, nog even de sfeer proeven en zien hoe mooi het was… Aftermovies en fotografie van events en festivals zijn een blijvend, gewaardeerd en zeer goed bekeken fenomeen geworden dat je helpt om in beeld te blijven bij je bezoekers en… te komen bij potentiële bezoekers. Vaak met enerverende beelden en persoonlijke statements. Het zit in het DNA van Diepzeekonijn.

Sport- en travel/reisvideo en fotografie
Actie:

Sport- & travelvideo en fotografie

Hier wordt actie maar ook ontspanning in beeld gebracht. Van sportwedstrijden en zeilcompetities tot roadtrips in Australië en chillen met een cocktail bij het zwembad van je hotel. Content die kijkers aanspoort om zelf ook in beweging te komen. Waarbij we drones in kunnen zetten om de meest spectaculaire shots te maken. Sport- en travelvideo’s zijn de perfecte manier om events, hotels, resorts of reisorganisaties op de kaart te zetten.

Zakelijk/ feestelijk:

Bedrijfsfeesten, gala’s, jubilea, borrels en diners

Die wil je op de allermooiste manier vastleggen. Iedereen ziet er op zijn best uit en straalt. Diepzeekonijn maakt fraaie video- en fotoproducties die laten zien hoe mooi, enerverend en gezellig het was. En wie er allemaal waren! Video’s en foto’s die je keer op keer weer wilt zien.

Er gaat wat gebeuren:

Trailers & pre-rolls

Trailers zijn het perfecte middel om bijvoorbeeld een event op een krachtige manier en bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Trailers moeten pakkend zijn en in korte tijd duidelijk maken dat je iets echt niet mag missen. Trailers worden vaak ingezet als pre-roll bij andere videocontent of los op de bekende social media platforms. Diepzeekonijn maakt ze voor je!

Het verhaal gaat verder:

Webseries

Webseries zijn zeer geschikt om langdurig een geïnteresseerd en loyaal publiek aan je stad, merk of onderneming te binden en je naamsbekendheid te vergroten. Omdat er altijd verhalen zijn die de moeite waard zijn om in beeld te brengen. YouTube, Instagram / IGTV en Facebook zijn aangewezen kanalen hiervoor.

Showreel

Contact maken:

Interactieve video’s

Videocontent biedt vele mogelijkheden om de dialoog aan te gaan met je doelgroep. Door een interactieve laag aan te brengen kunnen kijkers op bepaalde triggerpoints klikken voor meer informatie. Deze premium content kan (als optie) bekeken worden na het achterlaten van persoonlijke gegevens. En er is meer. Door analyse van databases kan je gerichte, gepersonaliseerde videocontent aanbieden.

Interactieve video’s en content zijn ook zeer geschikt voor marktonderzoek en het in kaart brengen van verschillende doelgroepen, hun eigenschappen en behoeften. Daarbij kun je denken aan enquêtes maar ook aan bijvoorbeeld medische toepassingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Showreel

Weten wat je moet doen:

Instructie- & veiligheidsfilms

Laten zien wat je moet doen onder uiteenlopende omstandigheden: van reguliere werksituaties tot calamiteiten. Diepzeekonijn maakt instructie- en veiligheidsfilms, voor verschillende opdrachtgevers, die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. Vaak maken we daarbij gebruik van animaties.

Durf jij met ons in het diepe te springen?

Wij presteren ook onder hoge druk!