Cyclorama Studio

Ben je opzoek naar de Cyclorama studio van het Noorden voor je foto-, videoshoot of livestream?
Maak kennis met onze cyclorama studio. Dit is een veelzijdige studio die gebruikt kan worden voor fotografie, video, livestreams en webinars. Wij denken graag met je mee hoe we je wensen zo goed en op een origineel mogelijke manier in beeld kunnen brengen.

Wat is een cyclorama studio

Duik jij met ons de studio in?

De Cyclorama studio van Diepzeekonijn is een unieke studio! Wij noemen hem de mooiste en grootste studio van het noorden. De studio is multifunctioneel en kan ingezet worden voor fotografie, video opnames en livestreams / webinars.

Een cyclorama studio, wat ook wel een infinity studio wordt genoemd, is in ons geval een witte studio waarin de vloer doorloopt in de muur. Je kan hierdoor bij een specifieke belichting het onderwerp laten zweven wat het ideaal maakt voor portret- en productfotografie.

Cyclorama studio huren

De grootse limbo studio van het noorden

Dit type studio wordt veel gebruikt voor portret- en productfotografie, maar daar blijft het niet bij. De studio is geschikt voor alle foto- en video producties. Van portretfotografie tot explainer videos of livestreams. Dit kan voor de witte wand, maar het is ook mogelijk om een decor in de studio te bouwen.

De studio is 7x5 meter en 4 meter hoog met een vloeroppervlakte van +/- 30m2. Voorzien van een flexibel lichtplafond voor flitsers en een in kleur in te stellen achtergrond door middel van RGB LED verlichting.

Fotografie in de cyclorama studio

De mogelijkheden zijn oneindig

De studio wordt het meest gebruikt voor portretfoto’s en productfoto’s van grote objecten.
Door het unieke ontwerp van de studio en de vloer die doorloopt in de muur zijn de foto’s en video’s perfect te gebruiken als in een webshop of bij drukwerk waar het product uitgeknipt moet worden van de achtergrond.

Ook portretfoto’s worden veelvuldig in deze studio gemaakt. Door een rustige witte achtergrond is de foto perfect voor LinkedIn en Twitter, maar ook voor je CV of op de teampagina van het bedrijf waar je werkt. Wil je wat creatievers? Geen probleem we kunnen met de LED lampen elke achtergrondkleur voor je maken.

Wil je op de foto met je team, studievereniging of collega’s? Ook dat is mogelijk! Door de grote omvang kunnen er foto’s gemaakt worden van 1 persoon tot groepen van 20/25 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder hebben wij een selectie van verschillende toepassingen in onze studio.

Video in de Cyclorama Studio

Explainer videos, tutorials. product videos of walkthrough’s door software. Dit zijn video’s die wij met enige regelmaat maken. De witte achtergrond zorgt ervoor dat er weinig afleiding is voor de kijkers en dat ze gefocust blijven op het onderwerp en wat er verteld wordt.

Livestreams & Webinars vanuit de cyclorama studio

Sinds het afgelopen jaar zijn livestreams en webinars steeds meer onderdeel geworden van het dagelijks leven. Door de grootte van de studio is het mogelijk om met een grotere groep mensen deel te nemen aan een livestream. Wij faciliteren inmiddels meerdere livestreams per week in een van onze drie studio’s. Meer informatie hierover kunt u vinden op de [LIVESTREAM PAGINA LINK]

Onze studio diensten op een rijtje

  • Portretfotografie voor bijvoorbeeld LinkedIn
  • Productfotografie van een balpen tot grote meubels
  • Tutorial en explainer video’s
  • Livestreams en webinars.

Een greep uit ons werk in de Cyclorama Studio

Spring jij met ons in het diepe?

Neem contact met ons op, dan praten we snel verder over de mogelijkheden!
Neem contact op