Skip to main content

Ontdek de mogelijkheden met ons  “Video as a Service” (Vaas)  abonnement!

Flitsende recap van jouw evenement nodig? Een beeldregistratie op locatie? Of zoek je een geschikte studio waar je regelmatig video’s voor je bedrijf kan opnemen en waar alles mogelijk is? Dan is het video abonnement van Diepzeekonijn echt iets voor jou! Dat maakt het namelijk super makkelijk om content te creëren die bij jou en je bedrijf past!

Maar wat mag je precies verwachten van een Diepzeekonijn Video Abonnement?

We leveren verschillende mogelijke outputs per maand. Denk bijvoorbeeld aan:

  • 2 uur filmtijd bij ons in de studio of op locatie
  • 2 shorts / reels voor op social media
  • Beeldregistratie met twee camera’s op locatie
  • Nabewerking van beelden

All deze diensten worden opgeleverd in hoge kwaliteit, en met een video abonnement verzeker je jezelf elke maand van continuïteit in je aanbod. 

Klaar om met ons in zee te gaan? Neem contact op!

Wensen die buiten het abonnement gaan?

Wij ondersteunen graag je videoproducties waarbij de voorbereidingsfase meer aandacht vraagt.

Als het gaat om het neerzetten van jouw merk in brand videos, of het vinden van nieuw personeel via werving video’s, dan kun je het jezelf niet veroorloven om niet gezien te worden. Het is belangrijk om als bedrijf er met kop en schouders bovenuit te steken. Wij vinden het erg leuk om je hierin te ondersteunen en mee te denken.

Wij werken concepten met je uit, assisteren bij het opstellen van scripts of interviews en ondersteunen bij de planning om ervoor te zorgen dat de opnamedag vlekkeloos verloopt., We hebben meerdere videografen in huis die elk hun eigen expertise leveren, dus altijd een stijl die perfect bij jou past.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of kom eens een kijkje nemen. Dat vinden wij altijd gezellig! Zien we je snel?

 

Op locatie of in één van onze studio’s!

Op locatie

Cyclorama Studio

Meer info

Webinar Studio

Meer info

Podcast Studio

Meer info

Wat voor voordelen heeft zo’n abonnement?

  • Duwtje in de goede richting: Een sterke online aanwezigheid is belangrijk, daarom introduceren wij onze content abonnementen. Bij Diepzeekonijn begrijpen we dat je je moet kunnen focussen op waar je goed in bent. Daarom denken we met je mee en geven we je een duwtje in de juiste richting zodat we samen de content kunnen realiseren die aansluit bij jouw wensen en ideeën!
  • Gemak: Omdat je met dit abonnement een langere samenwerking aangaat met Diepzeekonijn, voorkom je ingewikkelde offertetrajecten en ken je onze werkwijze (dit geldt ook vice versa 😉 ). Hierdoor ervaar je het gemak van snelle projecten.
  • Maatwerk: Zijn er aanpassingen die je wilt maken aan je abonnement? Geen probleem! Wij kijken met elke klant naar de wensen en doelstellingen en maken samen een abonnement op maat!
  • Flexibel: Bij Diepzeekonijn zijn we flexibel! Heb jij op korte termijn studiotijd of een videograaf op locatie nodig? Wij regelen het voor je.

Inspiratie nodig? Hier een paar voorbeelden van onze klanten!

Hoe gaan we te werk?

Een professionele en uniforme branding voor al je marketingkanalen?

Die maken wij!

Sluit direct een abonnement af door contact met ons op te nemen. Twijfels, vragen of behoefte aan advies? Daar zijn we voor! Aarzel niet en bel ons of stuur ons een Whatsapp-bericht.

+31 (0)50 82 000 58

Foto Fotografie van HallloMBO. Bedrijfsfotografie gemaakt door Diepzeekonijn.