Skip to main content

Duik in de studio’s van Diepzeekonijn met onze “Studio DZK (SD)” strippenkaart!

Heb je een studioruimte nodig voor productfoto’s op je website? Of heb je er weleens over nagedacht om een podcast of livestream op te nemen met je collega’s? Dan is onze Studio DZK-strippenkaart precies wat je nodig hebt! Met deze strippenkaart krijg je toegang tot een scala aan studio’s, elk met unieke mogelijkheden. Of je nu livestreams en podcasts wilt produceren of op zoek bent naar professionele studio-ondersteuning, onze studio’s staan voor je klaar. Je kunt op ons rekenen; we staan klaar om met je mee te denken en ondersteunen je gedurende de producties. Spring jij?

Fotostudio in Assen
Webinar Studio Groningen

Wat zit er allemaal in een Studio abonnement?

  • Livestreams: Ben jij goed in presenteren en denk je weleens na over het opnemen van een livestream? Met deze studio is dat mogelijk! Jij presenteert tijdens een evenement, presentatie of show en wij nemen de productie voor onze rekening.
  • Podcasts: Heb jij altijd al gedacht aan het maken van een podcast? Ontdek de mogelijkheden van onze speciale podcast studio, waar de apparatuur al voor je klaar staat. Opnemen is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Cyclorama Studio: Deze studio is gewild voor uiteenlopende producties, van portret- en productfotografie tot explainer video’s en meer. Je kunt kiezen voor een witte achtergrond of je eigen setting creëren met een aangepast decor.
  • Webinar Studio: In onze ruime Webinar studio kun je niet alleen webinars, talkshows, informatiebijeenkomsten en andere live uitzendingen opnemen en uitzenden, maar we hebben ook die éne unieke touch: een indrukwekkend LED-scherm van 15 vierkante meter! Je kunt zelf bepalen hoe de setting eruit ziet: van een formele talkshow tafel tot een knusse woonkamer sfeer.
  • Studio Huur: Op zoek naar een studio die je kan huren om zelf je creatieve productie te realiseren? Dat is ook mogelijk met deze strippenkaart!
Klaar om met ons in zee te gaan? Neem contact op!

Onze studio’s!

Cyclorama Studio

Meer info

Webinar Studio

Meer info

Podcast Studio

Meer info

Wat voor voordelen heeft zo’n strippenkaart?

  • Duwtje in de goede richting: Een sterke online aanwezigheid is belangrijk, daarom introduceren wij onze content abonnementen. Bij Diepzeekonijn begrijpen we dat je je moet kunnen focussen op waar je goed in bent. Daarom denken we met je mee en geven we je een duwtje in de juiste richting zodat we samen de content kunnen realiseren die aansluit bij jouw wensen en ideeën!
  • Gemak: Omdat je met dit abonnement een langere samenwerking aangaat met Diepzeekonijn, voorkom je ingewikkelde offertetrajecten en ken je onze werkwijze (dit geldt ook vice versa 😉 ). Hierdoor ervaar je het gemak van snelle projecten.
  • Maatwerk: Zijn er aanpassingen die je wilt maken aan je abonnement? Geen probleem! Wij kijken met elke klant naar de wensen en doelstellingen en maken samen een abonnement op maat!
  • Flexibel: Bij Diepzeekonijn zijn we flexibel! Heb jij op korte termijn studiotijd of een videograaf op locatie nodig? Wij regelen het voor je.

Inspiratie nodig? Hier een paar voorbeelden van onze klanten!

Albertus Magnus – Kickboksgala – Fotografie & Video

Foto Fotografie van het Forum Groningen. Evenementfotografie laten uitbesteden aan Diepzeekonijn.

Forum Groningen – Maakfestival – Fotografie & Video

Foto van TEMA Conferentie 2022. Evenementfotografie gemaakt door Diepzeekonijn. Hotel Meerwold te zien.

TeMa Conference – Fotografie & Video

Foto Fotografie van Groninger Studenten Cabaret Festival GSCF. Evenementfotografie laten uitbesteden aan Diepzeekonijn.

Groninger Studenten Cabaret Festival – Fotografie & Video

Foto Fotografie van Promotiedagen. Evenementfotografie laten maken door Diepzeekonijn.

Promotiedagen – Evenementfotografie

Hoe gaan we te werk?

Direct afsluiten? Neem contact op!

Een professionele en uniforme branding voor al je marketingkanalen? Die maken wij!

Sluit direct een abonnement af door contact met ons op te nemen. Twijfels, vragen of behoefte aan advies? Daar zijn we voor! Aarzel niet en bel ons of stuur ons een Whatsapp-bericht.

+31 (0)50 82 000 58

Foto Fotografie van HallloMBO. Bedrijfsfotografie gemaakt door Diepzeekonijn.

© Diepzeekonijn