Skip to main content

Verken de diepte met ons “Photography as a Service (PaaS)” abonnement!

Heb je regelmatig een fotograaf nodig en houd jij graag de lijntjes kort? Begrijp je het belang van kwalitatieve foto’s voor je content? Of heb je liever de emoties in beeld van jouw geslaagde evenement? Dan is ons ‘’Photography as a service’’ (PaaS) abonnement voor jou gemaakt! Met dit abonnement staat ons team van fotografen voor jou klaar om met regelmaat krachtige content te schieten. Ook denken we met jou mee van concept tot verspreiding van jouw project. Spring jij?

Leuk die €295,- per maand, maar wat krijg ik daar voor?

Klaar om met ons in zee te gaan? Neem contact op!

We komen 1 keer per maand 2 uur lang fotograferen op locatie of bij ons in de studio. Daarbij krijg je een professionele fotograaf die alles tot op de puntjes regisseert en zo perfect op beeld krijgt.

Na het fotograferen doen we een beeldselectie, bewerken we de geschoten beelden en retoucheren we waar nodig. Dit betekend dat je professioneel bewerkte foto’s binnenkrijgt waar je zelf niks meer aan hoeft te doen! 

Hoeveel foto’s krijg je dan precies? Wij garanderen altijd minimaal 30 tot 40 foto’s per sessie van 2 uur. 

Behoefte aan meer foto’s? Of heb je een evenement waar je langer foto’s wil laten maken? Alles is in overleg mogelijk! Neem contact met ons op, en dan gaan we kijken hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen!

Wat zit er allemaal in een PaaS abonnement?

  • Pre-productie & Concepting: Wij helpen je graag met deze onmisbare voorbereiding voorafgaand aan jouw opdracht en denken met jou mee! Wij helpen met bijvoorbeeld het opstellen van interviewvragen, met concepting of met een script, zodat de opnamedag vlekkeloos verloopt.
  • Fotografie: Je kunt uitgaan van verschillende specialisaties binnen ons team van fotografen. Geen opdracht is hetzelfde, daarom hebben we meerdere fotografen die elk hun eigen expertise kunnen leveren. Daarnaast kan jij kiezen voor de stijl van fotografie die past bij jouw bedrijf.
  • Bewerking: We maken niet alleen mooie foto’s, maar verbeteren ook de kwaliteit door onze specialisatie in nabewerking. Onze fotografen zijn ervaren met retouching, Photoshop en alles wat nodig is om jouw foto’s in de hoogste kwaliteit te leveren. 
  • Studio DZK: Onze professionele studio’s staan tot jouw beschikking en zijn volledig aanpasbaar, met mogelijkheden om te spelen met licht en zelf een eigen set te bouwen! Bovendien zijn we flexibel en schieten we met plezier op jouw gewenste (externe) locatie. 

Op locatie of in één van onze studio’s!

Op locatie

Cyclorama Studio

Meer info

Webinar Studio

Meer info

Podcast Studio

Meer info

Wat voor voordelen heeft zo’n abonnement?

  • Duwtje in de goede richting: Een sterke online aanwezigheid is belangrijk, daarom introduceren wij onze content abonnementen. Bij Diepzeekonijn begrijpen we dat je je moet kunnen focussen op waar je goed in bent. Daarom denken we met je mee en geven we je een duwtje in de juiste richting zodat we samen de content kunnen realiseren die aansluit bij jouw wensen en ideeën!
  • Gemak: Omdat je met dit abonnement een langere samenwerking aangaat met Diepzeekonijn, voorkom je ingewikkelde offertetrajecten en ken je onze werkwijze (dit geldt ook vice versa 😉 ). Hierdoor ervaar je het gemak van snelle projecten.
  • Maatwerk: Zijn er aanpassingen die je wilt maken aan je abonnement? Geen probleem! Wij kijken met elke klant naar de wensen en doelstellingen en maken samen een abonnement op maat!
  • Flexibel: Bij Diepzeekonijn zijn we flexibel! Heb jij op korte termijn studiotijd of een fotograaf op locatie nodig? Wij regelen het voor je.

Inspiratie nodig? Hier een paar voorbeelden van onze klanten!

GROENN

Albertus Magnus – Kickboksgala

Foto Fotografie van het Forum Groningen. Evenementfotografie laten uitbesteden aan Diepzeekonijn.

Forum Groningen – Maakfestival

Foto van TEMA Conferentie 2022. Evenementfotografie gemaakt door Diepzeekonijn. Hotel Meerwold te zien.

TeMa Conference

Foto Fotografie van Groninger Studenten Cabaret Festival GSCF. Evenementfotografie laten uitbesteden aan Diepzeekonijn.

Groninger Studenten Cabaret Festival

Hoe gaan we te werk?

Geïnteresseerd? Kom koffie doen!

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn en jouw bedrijf naar nóg hogere niveaus kunnen tillen? Samen kunnen wij alles. Ons team verwelkomt je graag in onze studio voor een kopje koffie!

Jouw verhaal verdient het om gehoord te worden.

LIEVER EVEN BELLEN?

050 820 0058

Maandag – vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.