Skip to main content

Duik in een zee van mogelijkheden met ons “Continue Content” (CC)  abonnement!

Vind je het lastig om een contentstrategie uit te werken? Heb je te weinig tijd voor visuele consistentie? Dat begrijpen we volkomen! Daarom bieden we ons Continue contentabonnement aan. Ons team van professionals staat klaar om jouw ideeën uit te werken, met mogelijkheden zoals video, fotografie, animatie, podcasts en livestreams. Bovendien begeleiden we je met passie in elke fase van je project, van concept tot verspreiding. Spring jij?

Wat zit er allemaal in een CC abonnement?

 • Video: Je kunt uitgaan van verschillende specialisaties binnen ons team van videografen. Geen opdracht is hetzelfde, daarom hebben we meerdere videografen in huis die elk hun eigen expertise kunnen leveren. Daarnaast kan jij kiezen voor de videostijl die past bij jouw verhaal.
 • Voice-over: We gaan verder dan alleen visuele content. We kunnen ook voice-overs verzorgen voor je video, om ervoor te zorgen dat het geheel compleet is.
 • Fotografie: Je kunt kiezen voor de verschillende specialisaties binnen ons team van fotografen. Geen opdracht is hetzelfde, daarom hebben we meerdere fotografen die elk hun eigen expertise kunnen leveren. Daarnaast kan jij kiezen voor de stijl van fotografie die past bij jouw bedrijf.
 • Animatie: Heb je behoefte aan ondersteunende animatie of wil je juist animatie toevoegen? Dat is ook mogelijk bij Diepzeekonijn.
 • Montage en bewerking: We creëren niet alleen mooie beelden, maar tillen ook de kwaliteit naar een hoger niveau door onze expertise in nabewerking. Hierdoor geven we jouw video of foto een gepersonaliseerde uitstraling.
 • Livestream: Ben jij goed in presenteren en denk je na over het opnemen van een livestream? Bij ons in de studio is dat mogelijk! Jij presenteert tijdens een evenement, presentatie of show en wij nemen de productie voor onze rekening.
 • Podcast: Heb jij altijd al gedacht aan het maken van een podcast? Ontdek de mogelijkheden van onze speciale podcast studio, waar de apparatuur al voor je klaar staat. Opnemen is nog nooit zo makkelijk geweest!
 • Studio Huur: Op zoek naar een studio die je kan huren om zelf je creatieve productie te realiseren? Dat is ook mogelijk met dit abonnement!

Klaar om met ons in zee te gaan? Neem contact op!

Op locatie of in één van onze studio’s!

Op locatie

Cyclorama Studio

Meer info

Webinar Studio

Meer info

Podcast Studio

Meer info

Wat voor voordelen heeft zo’n abonnement?

 • Altijd content: Met het CC-abonnement ben je altijd verzekerd van hoogwaardige content. Jij geeft je wensen aan, en wij zorgen ervoor dat jij altijd content blijft met de realisatie.
 • Duwtje in de goede richting: Een sterke online aanwezigheid is belangrijk, daarom introduceren wij onze content abonnementen. Bij Diepzeekonijn begrijpen we dat je je moet kunnen focussen op waar je goed in bent. Daarom denken we met je mee en geven we je een duwtje in de juiste richting zodat we samen de content kunnen realiseren die aansluit bij jouw wensen en ideeën!
 • Gemak: Omdat je met dit abonnement een langere samenwerking aangaat met Diepzeekonijn, voorkom je ingewikkelde offertetrajecten en ken je onze werkwijze (dit geldt ook vice versa 😉 ). Hierdoor ervaar je het gemak van snelle projecten.
 • Maatwerk: Zijn er aanpassingen die je wilt maken aan je abonnement? Geen probleem! Wij kijken met elke klant naar de wensen en doelstellingen en maken samen een abonnement op maat!
 • Flexibel: Bij Diepzeekonijn zijn we flexibel! Heb jij op korte termijn studiotijd of een videograaf op locatie nodig? Wij regelen het voor je.

Inspiratie nodig? Hier een paar voorbeelden van onze klanten!

MultiQuartz

GROENN

Okerblauw

Zodos

Sportcentrum Balili

Hoe gaan we te werk?

Direct afsluiten? Neem contact op!

Een professionele en uniforme branding voor al je marketingkanalen? Die maken wij!
Sluit direct een abonnement af door contact met ons op te nemen. Twijfels, vragen of behoefte aan advies?
Daar zijn we voor! Aarzel niet en bel ons of stuur ons een Whatsapp-bericht.

+31 (0)50 82 000 58

Foto Fotografie van HallloMBO. Bedrijfsfotografie gemaakt door Diepzeekonijn.