Skip to main content

Content Abonnementen

Heb je moeite om de juiste strategie te volgen met jouw bedrijf? Ontvang je graag op regelmatige basis kwalitatieve portretten? Ben je op zoek naar consistente maandelijkse content? Wij begrijpen het! Daarom introduceren we onze contentabonnementen. Wij leveren op vaste basis nieuwe en relevante content die je kunt gebruiken voor je website, social mediakanalen en andere marketinguitingen. Dan kan jij doorgaan met waar jij goed in bent! Onze abonnementen zijn efficiënt, kosteneffectief en geschikt voor elk formaat! Spring jij?

 • Duwtje in de goede richting: Een sterke online aanwezigheid is belangrijk, hiervoor zijn onze content abonnementen. Bij Diepzeekonijn begrijpen we dat je je moet kunnen focussen op waar je goed in bent. Daarom denken we met je mee en geven we je een duwtje in de juiste richting zodat we samen de content kunnen realiseren die aansluit bij jouw wensen en ideeën!
 • Gemak: Omdat je met dit abonnement een langere samenwerking aangaat met Diepzeekonijn, voorkom je ingewikkelde offertetrajecten en ken je onze werkwijze (dit geldt ook vice versa 😉 ). Hierdoor ervaar je het gemak van snelle projecten.
 • Maatwerk: Zijn er aanpassingen die je wilt maken aan je abonnement? Geen probleem! Wij kijken met elke klant naar de wensen en doelstellingen en maken samen een abonnement op maat!
 • Flexibel: Bij Diepzeekonijn zijn we flexibel! Heb jij op korte termijn studiotijd of een videograaf op locatie nodig? Wij regelen het voor je.

Onze abonnementen:

Streef je naar visuele consistentie? Dan helpen wij je graag! Met onze contentabonnementen ben je altijd voorzien van passende content die aansluit bij jouw visie en wensen. Onze abonnementen zijn efficiënt, kostenbesparend en geschikt voor elk formaat! Ontdek hieronder de mogelijkheden:

295/ maand
 • Professionele Fotografie
 • Nabewerking
 • Retoucheren
 • Op locatie…
 • …of bij ons in de Studio
749/ maand
 • Professionele Opnames
 • Montage
 • Hoogste kwaliteit
 • Op locatie…
 • …of bij ons in de Studio
125/ maand
 • Professionele Studio
 • Met of zonder video
 • Met of zonder montage
 • Met of zonder Regie
 • Vrijblijvend eenmalig proberen
Op aanvraag
 • Cyclorama Studio
 • Webinar Studio
 • Greenscreen Studio
 • Professionele Apparatuur
 • Deskundig Advies

Waarom kies je voor Diepzeekonijn?

Bij Diepzeekonijn hebben we alles in huis om jouw content te realiseren; van concept tot verspreiding. Wij hebben een vast team van creatieve fotografen en videografen die jou kunnen begeleiden en met jou meedenken in het proces. Daarnaast hebben wij onze eigen studio’s waarin je de mogelijkheid hebt om je eigen content op te nemen.

Verder zijn we flexibel en reizen we graag af naar locatie, en kan je ons op het laatste moment nog inschakelen. Bij Diepzeekonijn kan je hoogwaardige content en heldere communicatie verwachten. Ons streven naar vernieuwing en oplossingen heeft geresulteerd in onze gloednieuwe contentabonnementen: Continue Content, Video as a Service, Photography as a Service, podcast abonnement of onze studio DZK!

Klaar om met ons in zee te gaan? Neem contact op!

Onze klanten aan het woord:

Voor ons juristenkantoor heeft Diepzeekonijn bedrijfsfoto's, een bedrijfsvideo en een recruitmentvideo gemaakt. Wij zijn enorm tevreden over het gehele proces en het resultaat. Wat een top bedrijf!

Benjamin BerghuisBAAK Juristen

Diepzeekonijn, een gave naam voor een prachtig innovatief bedrijf. Wij hebben momenteel al 4 Vodcasts opgenomen hier en zijn hier zeer goed over te spreken. Zeer professioneel, meedenken, proactief en in een fijne sfeer hun ding doen. We gaan meer Podcasts opnemen hier samen met Roy. Laat je verrassen wat ze kunnen 🙂

Armijn Meijer

Al super veel projecten en events met Diepzeekonijn gewerkt, kan ze iedereen aanraden. Ze denken mee, zijn flexibel en erg fijn om mee te werken. 10/10 would recommend!

Freya LiemburgRijksuniversiteit Groningen Customer Insights Center

Diepzeekonijn heeft ons op geweldige wijze geholpen met het organiseren van 'Studiekeuze-webinars' voor het Noorderpoort. Het resultaat was fantastisch! De studio's zijn erg professioneel ingericht. Onze contactpersonen waren ook erg fijn om mee samen te werken onder andere door hun flexibiliteit en doordat ze erg goed meedenken met de opzet en inhoud. Ze lieten echt zien dat ze vele jaren ervaring en expertise op het gebied van media en presentatie hebben. 10/10 would recommend.

Eric ZwolleNoorderpoort

Ik werk alweer enige jaren plezierig en professioneel samen met Diepzeekonijn. We hebben inmiddels meerdere mediaproducties voor verschillende opdrachtgevers gemaakt. Samen het creatieve proces ingaan, een goed verhaal neerzetten, een mooi script maken en een aansprekend eindresultaat bereiken is waar het om gaat. Bij Diepzeekonijn werken vriendelijke vakmensen die weten waar het om draait en die gewoon zeggen wat ze vinden. Waarbij plezier, humor en professionaliteit hand in hand gaan!

Johan Brouwer

Voor mijn bedrijf ‘Go Live’ heb ik hele mooie foto's door Diepzeekonijn laten maken. Foodfotografie en moodfoto's voor mijn website en socialmedia en daarnaast zakelijke portretfoto's. Ik heb inmiddels al met verschillende fotografen van het bedrijf gewerkt. Elke keer erg leuke en professionele fotografen die je op je gemak stellen en meedenken in de shoots! Ze denken echt mee in creatieve oplossingen. Super bedankt en tot snel!

Fleur VerduynGo Live

Diepzeekonijn hielp mij op een krachtige, kordate, meedenkende wijze mee om prachtige lokale Groningse initiatieven te filmen en te produceren.
Zo hebben wij samen een livestream met een dj bij een van onze molens opgenomen bij de molenstichting Midden- en Oost-Groningen.
Daarnaast hielp het team van Diepzeekonijn mij mee met het filmen van het Vestingfestival Groningen.
Topteam en dus had ik een topervaring!

Tim Smit

Hoe gaan we te werk?

Direct afsluiten? Neem contact op!

Een professionele en uniforme branding voor al je marketingkanalen? Die maken wij!

Sluit direct een abonnement af door contact met ons op te nemen. Twijfels, vragen of behoefte aan advies? Daar zijn we voor! Aarzel niet en bel ons of stuur ons een Whatsapp-bericht.

+31 (0)50 82 000 58